Onderzoekers
De GeoLynch studie wordt uitgevoerd door Wageningen Universiteit in samenwerking met de Stichting Opsporing Erfelijke Tumoren en de MDL-afdelingen van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud te Nijmegen en Universitair Medisch Centrum Groningen. 
 
De dagelijkse uitvoering is in handen van Wageningen Universiteit:

Prof dr Ellen Kampman is Hoogleraar Voeding en Ziekte aan Wageningen Universiteit en eindverantwoordelijke voor de GeoLynch studie.
Dr Fränzel van Duijnhoven is epidemioloog aan de Wageningen Universiteit en senior onderzoeker van o.a. de GeoLynch studie. Zij begeleidt Jesca Brouwer bij haar promotietraject.
Jesca Brouwer MSc is promovenda aan de Wageningen Universiteit. Zij gebruikt data van de GeoLynch studie om de invloed van lengte en BMI op 18 tot 20 jarige leeftijd op het risico op verschillende soorten kanker te onderzoeken. Merel Snellen MSc is onderzoeksmedewerker aan de Wageningen Universiteit. Zij zorgt voor de praktische zaken binnen de GeoLynch studie zoals de dataverzameling en -verwerking en het bijhouden van de deelnemersadministratie. 


              

  
Verder zijn o.a. betrokken:

Prof dr Hans Vasen, Stichting Opsporing Erfelijke Tumoren
Dr Fokko Nagengast, voorheen MDL-arts in het Universitair Medisch Centrum St Radboud, tegenwoordig MDL-arts in het Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Dr Jan Kleibeuker, MDL-arts in het Universitair Medisch Centrum Groningen

© portretten - Jan Harryvan - opus56fotografie.nl